torsdag 13 augusti 2009

En liten fråga bara...

Jag har sett att det är flera av er som har blogspot precis som jag, och som på något sätt kan göra så att bilderna man lägger upp INTE blir klickbara...alltså, dom går inte att klicka på för att göra större..

Kan någon snäll person - som vet hur man gör detta - berätta det för mig!

Tack på förhand!

3 kommentarer:

Delta Blue sa...

Jag vet inte hur man gör dem icke klickbara, men ett tips är att du förminskar dem själv innan du lägger in dem i bloggen om du inte vill att det ska synas i den storlek den verkligen är.

Tant Ulrika sa...

Vet tyvärr inte hur man gör men tror precis som föregående talare att om du minskar dem innan du lägger ut dem så blir dom ju lixom inte så stora.

Vill oxå tipsa dig som tävlat hos mig tidigare att jag nu dratt i gång första tävlingen efter "sommaruppehållet"..en där du kan vinna ett presentkort + fraktfritt från en finfin barnbutik!

http://uj76.blogspot.com/2009/08/tant-lottar-ut-ett-presentkort.html

Kika gärna in o ha en riktigt braig helg!

Häxan Sytant sa...

Jag hade länge samma dilemma som du, men har nu kommit på lösningen. När du ska välja layout på bilden väljer du "ingen" istället för "centrera". Då kan du precis som i Word markera och dra i hörnet för att förstora eller förminska. Du kan även dra i bilden för att flytta den dit du vill. Vill du ändå ha den centrerad ändrar du det efteråt som du gör med texten.
Hoppas du förstår min förklaring. Annars får du hojta till.
Lycka till!!!
Karoline