torsdag 18 november 2010

Små vantar


Jag virkade klart ett par barnvantar igår.
Det var ett väldigt enkelt virkmönster (förutsatt att man kan läsa engelska virkmönster) som fanns i flera olika storlekar. Dom jag gjorde skulle passa en tvååring, men jag vet inte....tycker nästan att mudden blev lite väl tajt för det. Men jag har ju ingen tvååring att prova vantarna på så jag vet inte säkert...
Jag tänker nog testa att göra en mindre variant också, utan tumme..det var nämligen ett riktigt skoj mönster som gick oförskämt fort att virka!
Kan ju kanske passa bra som present...?

Mönstret hittade jag här! (Du måste dock vara medlem för att se det, men medlemskapet är gratis.)

4 kommentarer:

Pilo sa...

Din sida är så inspirerande och fin. Jag har aldrig vikat själv och dragit mig lite för det då det känns svårt men du inspirerar mig och nu börjar jag känna mig lite sugen. Har du något att rekomendera för en nybörjare som har tummen mitt i handen?

idémakeriet sa...

Härligt att få ha tittat här runt, så mycket fin du har knåpat ihop.
Jag tokälskar själv också att pyssla så jag känner igen det.
Jag kommer snart igen.
Ha en skön kväll.
Kram gerda

Evasleva sa...

Åh herregu´så söta!

Cornelia sa...

Gud så söta, letar för fullt efter virkade vantmönster som ska passa en två-åring, men hittar inge :( Kan dock inte följa engelska mönster..

Om du skulle veta något svenskt mönster som uppfyller mina önskningar skulle jag vara otroligt glad om du kunde slänga iväg ett mejl till mig! :D Ska nämligen bli en present till min två-åriga lillebror. Så om du har något så är min mejl; cornelia-nelly@hotmail.com

Otroligt inspirerande blogg måste jag dessutom påpeka!

Tack på förhand!