tisdag 25 maj 2010

Man kan inte alltid vara på topp..

Idag har jag haft en riktig depp-dag!
Allting har bara känts helt hopplöst och helt värdelöst..
Leveransen som jag har väntat på i flera dagar, och som jag för övrigt var helt säker på skulle dyka upp idag, den kom naturligtvis inte. Jag har haft en dålig hårdag, mulet väder, ont i huvudet, pms, konstant trött och början till halsont!

Jaaa.....nog har jag haft roligare dagar än så här i mitt liv..
För att trösta mig själv åkte jag iväg på en liten loppisrunda. Visst hjälpte det väl lite grann men mest påminde det mig om att jag är löjligt fattig för tillfället, vissa får ju inte lön förrän den 27:e..


Helt tomhänt återvände jag dock inte.
Jag hittade på dessa rullar med fina band i olika färger för 10:- st. För en pysseltok som jag är det rena gulgruvan! Jag köpte också ett mönster till en barnklänning för en femma, så jag är trots allt ganska nöjd.
Inga storverk, men alltid nåt..

Kvällen blev iaf liiite bättre än dagen. Jag fick ett mail ang. min beställning där dom bad om ursäkt för den sena leveransen och som plåster på såren skulle dom skicka med några små gratisgrejer, så det var ju snällt.
Men snällast var nog ändå min älskade sambo som kom hem med glass till mig så jag kunde lindra min trasiga hals! Det är kärlek det!
Nu hoppas jag att jag vanknar upp som en ny människa i morgon, utan halsont men full av kraft och positiv energi!

God natt på er!

2 kommentarer:

Ankan sa...

Jobbigt med dåliga dagar, men ibland blir det sånna med..! Tomorrow you'll rock again! :)
(Btw, kan inte minnas när jag hade en good hairday senast...hahaha!)

KRAM!

Tina sa...

Hej söta Anna!!!
Jag vet hur det kan vara de där dagarna...suck.. inget kul..det jag försöker glädja mig åt vid de tillfällen är att det är så underbart att det finns ett slut på dem & att vid slutet kommer en ny dag med nya möjligheter!!

Ibland känns det att man bara vill sova bort en dag..
Hoppas att du vaknat idag & mår bättre. Det med halsont vill jag rekomendera dig att gå till hälsokost & köpa Esberitox eller Colicin. De är super bra & tar man dem tidigt kan man häva hela förkylningen!!

Jag jobbar i hälsokost butik & har alltid dessa hemma..( & lite annat =) Så vid första tecken på förkylning tar vi dem & peppar peppar, så har vi sluppit förkylningar hela vintern. Min son va förkyld en period men kortade in dagarna tack vare tbl.

Hoppas din leverans kommer snart!! Inte kul när man ser fram mot nått så & så kommer det inte, men det va ju en underbar gest från deras sida att sända med en ursäkts gåva!!!

Önskar dig en jätte fin dag!
Varm kram till dig från din vän Tina
Ps. Jag heter Anna i andra namn =)