söndag 9 maj 2010

Lite före och efter igen...

Tänkte att jag skulle visa det färdiga resultatet på ett av mina målningsprojekt...
Jag börjar med mitt skrivbord.

Jag letade i flera månader på blocket efter ett skrivbord som skulle passa inne på mitt pysselrum, men utan några större framgångar.
Antingen var dom för dyra eller så fanns dom för långt bort.
Men plötsligt så hittade jag på denna "skönhet" som var prissänkt till 200:-!


Det här skrivbordet fanns i och för sig inte heller i närheten av min hemort, men det befann sig däremot i närheten av staden där min svärmor bor. Snällt nog ställde hon upp och hämtade bordet till mig och fraktade sedan hit det till oss! Ibland har man tur!
Skrivbordet behövde bara lite kärlek och målarfärg, sen skulle det bli hur bra som helst! Det här var dock i september förra året, och det har stått i detta slitna, tråkiga skick tills för ett par dagar sedan...

Så här ser det ut nu, efter lite slipning och en hel massa målarfärg!
Lite skillnad va?!
Knopparna som satt på från början var helt ok, så dom fick sitta kvar.
Mitt pysselrum är verkligen inte stort, men nu när skrivbordet är vitmålat så känns det faktiskt lite större, lite luftigare på nåt vis...

Förresten....om ni tittar noga så ser ni att det står någonting under mitt skrivbord.
Jag visste nämligen inte var jag skulle göra av min skrivare så jag funderade ett bra tag hur jag skulle gå till väga för att slippa ha den på skrivbordet. Den tar ju upp en hel del plats och inte är den särskilt vacker att titta på..
Så jag gjorde helt enkelt så att jag ställde en lite pall under skrivbordet och på den fick min skrivare stå, inkopplad och klar!
Så nu slipper jag se den och det fungerar faktiskt riktigt bra.

Jag har målat en till stor möbel också, men den visar jag i ett annat inlägg..
Sen har jag målat en del smågrejer den senaste tiden också, och fått en hel del annat gjort. Ni vet sådana där smågrejer som tar ungefär två minuter att göra, men som av någon konstig anledning inte blir av...
Jag har faktiskt haft en hel lista som jag gått efter, och det känns riktigt skönt när jag får dra ett streck över varje punkt allt eftersom jag är klar!

Jag avslutar det här inlägget med en bild på min fina zink-kruka från Madam Stoltz som jag köpte förra året någon gång...
I den förvarar jag alla mina rullar med diverse presentpapper och cellofan mm...


Enkelt och praktiskt, ordning och reda!

4 kommentarer:

Bibbi sa...

Å´vad fint det blev;) Bara älskar före och efter bilder. Fantastiskt vad ofta bara lite färg kan göra.
Hoppas allt är bra med dig.
Kramar

Välkomna till Smöret sa...

Åh så fint det blev.. nu vill jag se kort på det andra också :)

Tina sa...

Å, vad jag önskar jag hade mer tålamod. Jag är helt hopplös. jag vill ha allt gjort på en gång & har inte tålamod att göra det där lilla xtra för att resultatet sen blir bättre... jag hade säkert behållt skrivbordet som det va för jag orkade inte vänta tills det va klart..=)
Det blev verkligen JÄTTE fint!
Jag har just målat sovrummet men ville ha lite stänk av lila på de vita väggarna & köpte mig en spry burk med metallic lila & började spraya. det blev jätte fint i början..men sen börjar burken krångla & kastade ut stora droppar färg rätt va det va rätt va det va ingenting..så nu ser det ut som ett gäng dagisbarn varit där inne & målat graffiti :( Men ska måla över det tror jag. min man tyckte det blev skit läckert, men jag är inte fullt så övertygad =))
Hopaps du mår bra & att du får en fin Måndag!
Varm kram Tina

m sa...

Du har fått en award av mig!