fredag 8 januari 2010

Jag har inte gett upp...Det har varit så mycket sydda grejer på den här bloggen ett tag så nu tror ni väl att jag helt har gett upp virkandet, men det stämmer då verkligen inte!Innan jul så gick virknålen varm kan jag lova...det var ganska stressigt ett tag faktiskt.
Och nu kan jag med glädje berätta att det återigen går bra att beställa av mig! Det går precis lika bra att beställa halsband som att beställa virkade föremål!
Men först vill jag bara informera om en sak...Jag har nämligen lite nya beställningsvillkor nu..
Jag har tidigare gjort så att jag har tagit emot en beställning, gjort klart den, skickat bild på det färdiga resultatet och sedan tagit emot pengarna.
Men på grund utav ett flertal försenade betalningar och tyvärr även en del uteblivna betalningar, så har jag nu tvingats göra på ett annat sätt..Om beställningen överstiger värdet av 200:- så vill jag numera ha halva summan insatt på mitt konto innan jag sätter igång.
Jag hoppas att ni har förståelse för detta...
Det är nämligen väldigt trist när jag har lagt ner ett flertal timmar på att virka klar en beställning och det sen inte kommer in några pengar..
Så när ni beställer, snälla se till att ni har lagt undan pengar så att ni kan betala så fort beställningen är klar!

Fraktavgiften ingår i priset för både smycken och virkade grejer.
Men då skickar jag beställningen som ett vanligt brev...
Vill ni att jag ska skicka beställningen rekommenderat så går det naturligtvis också bra, men då får ni stå för den kostnaden.
Mitt ansvar upphör efter att jag har postat beställningen, jag tar alltså inte ansvar för postens slarv..Så vill ni lägga en beställning eller om ni har några frågor så kan ni kontakta mig på:
virkverkstan@hotmail.com

2 kommentarer:

Nina sa...

du är så jäkla duktig..

vad har du för utbud på dina bakelser och vad tar du för dem ? =)
mvh Nina

Anonym sa...

Är så grymt imponerad utav dina arbeten. Tråkigt dock att folk beställer men inte betalar, tycker du gör helt rätt som ändrat dina villkor. Jag kommer att beställa från dig ändå :)