tisdag 19 januari 2010

Badrumskaos!I brist på annat visar jag några nyligen färdigställda beställningar som i detta nu är på väg, eller precis anlänt till sina nya ägare...Just nu är det bara våran badrumsrenovering som existerar i mitt huvud!
Samarbetet med hantverkarna har varit icke-existerande eftersom jag har fått lov att jaga dom hela tiden, bara för att få någonting att hända överhuvudtaget!!
Det har nu gått 5 månader sedan vi hade ett fungerande badrum sist och hittills har mycket lite hänt...
Jag är så sjukt less och irriterad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!Som det ser ut nu så kommer vi att byta hantverkare helt...
Jag hoppas verkligen att allt kommer lösa sig tillslut, och det gör det säkert. Men just nu känns allt väldigt hopplöst och dystert...Igår kollade min sambo och jag på diverse badrumsinredning, och det är verkligen inte lätt att bestämma sig.
En del priser är helt sanslösa, så det gäller att ta god tid på sig och undersöka vilka möjligheter man har.
Det vi hade bestämt redan innan renoveringen satt igång var att vi skulle ha ett badkar, och nu ser det faktiskt ut som om vi har hittat ett som vi vill ha! Det måste nämligen vara ganska litet för att passa...
Och så ska vi ha kakel på väggarna och klinkers på golvet..
Nu har vi nog faktiskt kommit överens om hanfat och badrumsskåp också....men vi hinner väl ändra oss 100 gånger innan allt är klart! *fniss*

Nu ska jag fota ett par nygjorda beställningar och faktiskt även en smyckenyhet som kommer att finnas till försäljning framöver!
Så håll utkik!

2 kommentarer:

Bibbi sa...

Så tragiskt med ickefungerande hantverkare...:( Vi är sugna på att göra om i badrummet men vet knappt om vi vågaar. Nästan alla som anlitat någon hantverkare på sista tiden har haft div problem. Värst för svågern som fick vattenskada i halva huset... Tror vi väntar ett tag.
Ser fram emot att se smyckesnyheten;)
Kramen Bibbi

Anonym sa...

Tåkigt med allt tjafs! Jag fick halsbandet idag iaf och ska ge det till sambon när han kommer hem =) Blev toppen! Det ser förresten nästan ut som att min sambo har beställt halsbandet med Modo. För han är ett inbitet Modo-fan :P Fast det kanske inte syftade på hockeylaget i det här fallet. Såg förresten att du bor i Borlänge. Kul! Inte så långt härifrån ju.

MVH Sandra i Sågmyra