lördag 19 november 2011

Hello Kitty tårta


Så var den då äntligen gjord, min allra första Kitty tårta!
I det stora hela blev jag faktiskt ganska nöjd, men oj vad jag behöver träna på att modellera. Det kändes som det tog en hel evighet innan jag var klar med Kitty. Men eftersom jag med bestämdhet vet att det här inte är den sista Kitty tårtan jag kommer göra så får jag ju fler tillfällen att öva framöver.


Tårtan bestod av ljus sockerkaka fylld med hallonmousse och glasskräm. Den var spacklad med mjölksmörkräm och täckt med sugarpaste. Dekorationerna är gjorda av sugarpaste och kristyr.

6 kommentarer:

Linda.. sa...

Du är ju helt fantastisk! Hur mycket kostar det att beställa en? Jag vill nämligen beställa en till den 9/12. En sådan hello kitty!? Skulle det gå tror du? :) Trollet fyller ju då, och är tokig i kitty!:) Puss

Kristin sa...

Otroligt vackra tårtor du gör! Vilka konstverk! Jag tänkte fråga dig hur du undviker "veck" på tårtan när du lägger över locket. Jag har jätte svårt att få till det och börjar tappa tålamodet nu...Har du några tips att dela med dig av? Tack på förhand:)

Mvh/ Kristin

emmyocattis sa...

Helt helt underbar. Sååå impad.

Åsa sa...

OMG! Vilken fin tårta!

Fröken Pyssel sa...

Hon är hur fin som helst! Ska själv göra en kittytårta till dottern om 3 veckor (min tredje kitty-tårta, får se om det går bra).

Maddä Lagerstrand sa...

Jag fyller år snart och skulle vilja testa göra en hello kitty tårta kan du ge mig lite tips och råd vad jag ska köpa och vart?
rosamaddis@hotmail.com