måndag 21 mars 2011

SaveSmart

Jag är - som så många andra - medlem i Buzzador och just nu har jag fått i uppdrag att testa Savesmart.
Savesmart är en gratis medlemsorganisation för konsumenter. Deras erbjudanden är ofta helt unika och strävar efter att förhandla fram ett så bra pris som möjligt. De jobbar efter principen: "Ju fler vi är ju billigare blir det". Det betyder helt enkelt att ju fler som blir medlemmar desto större blir möjligheten att kunna pressa ner priserna!


Vad tycker då jag om Savesmart?!
Ska jag vara ärlig så blev jag lite besviken. Jag tycker att antalet erbjudanden var väldigt begränsat för tillfället, och ingenting som föll mig i smaken. Men detta kan ju bero på att det är ganska nytt och att dom inte har fått ihop så många medlemmar än. Annars tycker jag att själva grundkonceptet är en väldigt bra idé!
Medlemskapet är som sagt gratis så om ni är lite nyfikna så tycker jag att ni ska kika in hos Savesmart och se om det finns något som kanske passar er.

Vill du också bli medlem i Buzzador?
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Annsingen83):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Annsingen83>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Annsingen83

Om du vill veta mer om vad en Buzzador gör innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Annsingen83&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=Annsingen83&lang=SE

1 kommentar:

Lillan sa...

hej! tänkte bara tacka för den fina mössan jag vann till dottern :) färgerna var ännu härligare i vekligheten.

ha det fint kram Linda