lördag 3 januari 2009

Hejsan, mitt namn är...?

Jaha, då var det dags att presentera mitt senaste lilla underverk i amigurumivärlden!=)
Tadaaa!!!

Hon var lite blyg i början...gillade inte alls kameran...

men efter ett tag vågade hon på sig en liten vinkning iaf!

Här ser ni hennes små tår..

Fin frisyr va?!=)

Med en söt liten rosett...

Hon gillar sin sjal väldigt mycket...tycker tydligen att det jämnar ut hennes stora höfter en aning.. Men schhhh...säg det inte högt! Jag tror hon har lite komplex över det nämligen...

Så hon blev inte så glad när jag bad henne att ta av sjalen ett tag, därför blev det bara ett kort utan..

Sen råkade hon rapa, och då tyckte hon det blev lite väl pinsamt så hon ville inte vara med på några fler kort efter det...

Söt va?!=)

Aja...nu är det bara ett problem..
Hon har inget namn!!
Just nu går hon under namnet Fialotta....men så kan hon ju inte heta! Så därför tänkte jag höra med er därute, har ni något förslag på vad hon kan tänkas heta?
Sen vill jag bara tillägga att hon är till salu, så om ni själva vill bestämma namnet på denna sötnos så är det bara att köpa henne!=)
Det gör ni genom att skicka ett mail till mig..

Men om ni har tänkt att ge henne till något barn så måste det nog vara till någon med skinn på näsan, för hon har ett ganska häftigt humör och är riktigt envis!;-)

Hoppas ni får en trevlig helg!

3 kommentarer:

julia sa...

Åh, jisses vad söt! vad duktig du är!

Sofia sa...

Men herregud vilken underbar filur! En sådan skulle man ju verkligen vilja ha! Hur mycket kostar dina figurer?
Jag tycker mycket väl att hon kan fortsätta heta Fialotta, då det är något som jag kallas titt som tätt och beskrivningen av henne passade väldigt bra in på mig. Både gällande höfter och humör ;)

Monkan sa...

Hej! Jag hittade till din blogg häromdagen (från nånstans, man bara klickar vidare du vet…) och jag ville bara säga att jag tycker att du gör jättefina saker!

Häftigt med såna här "annorlunda" saker, dvs annorlunda för mig som bara gjort "traditionella" saker som dukar och spetsar, förr när jag gick i skolan fram tills för sådär 10 år sen (virkade hela tiden och över allt). Sen har jag inte rört en virknål, för jag gjorde massa saker som jag sen aldrig använde, men nu har jag börja så smått igen, fortfarande "traditionellt" :-) med tillägg av lite julpynt till näst jul.