tisdag 20 januari 2009

En ny Molly!

Jag fick en beställning på en Molly för ett tag sen. Nu är hon klar och ska snart skickas till sin nya ägare! Den här Molly fick ögon av garn eftersom hon ska till ett litet barn..

Det var faktiskt riktigt kul att göra om henne en gång till, för nu har mina virkkunskaper förbättrats en hel del sen jag gjorde Molly första gången. Den här Molly blev därför mycket bättre med fastare och jämnare maskor.
Alltid kul att se att man utvecklas!!

Nu har jag faktiskt lyckats komma igång med min nya amigurumi!
Än så länge har hon bara huvud, kropp och ett ben...men fler kroppsdelar kommer bara jag har köpt lite mer garn!=)
Jag kan avslöja att hon blir lila, men slutresultatet får ni vänta ett tag med att se. Men det kommer en bild sen när hon är klar, jag lovar!

Idag ska jag jobba, börjar halv fem och slutar nio så jag hinner nog inte med att virka så mycket mer idag. Får se om jag hinner med lite grann ikväll....vi får se..

Jag fick en beställning på en vetepåse av min kära svägerska, så den måste jag sy ihop nu i veckan! Jag har allt jag behöver hemma, men av nån anledning så tar det emot lite att ta fram symaskinen.. Vi har nämligen ingenstans att ha den, så det står intryckt lääängst inne i en garderob. Och när jag ska sy så måste jag sitta i köket och det blir alltid en himla röra när jag håller på! Haha! Är väl inte den mest ordningssamma människan i världen precis...

Sköt om er!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men herregud, tjejjen! Du är duktig så det skriker om det *ler brett* Din blogg kommer jag definitivt att följa. Kanske kommer det någon beställning också, vem vet ;) Varm kram i snöyran från en rumpkulla =)

Tina på Peppar och Vanilj sa...

Vilken underbar Molly!!!! Såg din fina fialott i högerspalten, vet du att det finns en blogg som heter Fialotta larsson?

Va kul att du kikade in hos mig på Peppar & Vanilj. Hoppas att du kommer tillbaka :)

Jag önskar dig lycka till i tävlingen ♥

K R A M // T i n a

Anonym sa...

Hej! Hittade hit av en slump :-) Men hit kommer jag att komma fler gånger och kika vad du har virkat för spännande saker. Du är verkligen superduktig!! Hur mycket fint som helst... Är det ok om jag länkar till din sida från min blogg?
Mvh Mia

Lotta sa...

Men gud vad söt
Du har nått på min sida att hämta
Kramar i massor
Lotta