torsdag 7 juli 2011

Buzzningsdags

Som många säkert vet vid det här laget så är jag en så kallad Buzzador. Det innebär att jag får chansen att helt gratis testa nya produkter och tjänster.
Den här gången har jag testat Knorr Bag of Taste.

Knorr Bag of Taste kommer i tre olika smaker. Barbecue, Paprika och Lemon & Herb.
Allt man behöver göra är att lägga kycklingen i den tillhörande stekpåsen tillsammans med den medföljande kryddmixen, skaka ordentligt och sedan tillsluter man påsen och stoppar in den i ugnen.

Så här har Knorr skrivit om sina olika Bag of Taste produkter:

Barbecue

Knorr Bag of Taste Barbecue är alternativet för dig som vill ha en lite rökig och saftig smak på din kyckling – som om den kom direkt från grillen.
 
Paprika

Om du älskar en saftig och kryddig kyckling så ger Knorr Bag of Taste Paprika rätten en extra dimension. Kryddmixen är lämplig för barnfamiljer eftersom den har en mild paprikasmak. 
 
Lemon & Herb

Om du vill ha en frisk smak och lite sting på din
kyckling så är Knorr Bag of Taste Lemon & Herb rätt val för dig. Med den här kryddmixen går det bra att blanda och tillaga grönsaker tillsammans med kyckligen i stekpåsen. 


Här hemma har vi hittills bara provat paprika, men jag blev faktiskt imponerad över hur saftig kycklingen blev när den var klar. Smaken var det inte heller något fel på och sen var det både enkelt och smidigt att tillaga.
Jag serverade kycklingen tillsammans med fullkorns couscous, kokta morötter och en kall paprikasås gjord på creme fraiche. Dagen efter använde vi kycklingen som blev över och gjorde några riktigt mumsiga baguetter.
Nästa gång ska jag prova på Barbecue påsen, en smak som jag har hört att flera andra "Buzzare" har gillat bäst.

Vill du också bli medlem i Buzzador?
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Annsingen83):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Annsingen83>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Annsingen83

Om du vill veta mer om vad en Buzzador gör innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Annsingen83&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=Annsingen83&lang=SE

Inga kommentarer: