torsdag 20 september 2012

Äta kakan och ha den kvar...







Min sambo fyllde år i början på september så när han kom hem från jobbet den dagen överraskade jag honom med en tårta. Min jisses vilken tid det tog, iaf om man jämför när det bara var hunden och jag som strosade runt här hemma. Det är verkligen inte det lättaste att balansera tårtbakning med en 13 veckors bebis!

Tårtan då? Jo, den blev väl ganska ok. Inget kulinariskt mästerverk precis, men den gick att äta. Insåg dessvärre att det var lite väl överdrivet att stå och baka en hel tårta till bara min sambo och lilla jag. För när vi hade tagit varsin bit fanns det mer än tre fjärdedelar(!) kvar...

Tårtan bestod av ljus sockerkaka fylld med nötcremefluff och rårörda hallon. Den var spacklad med grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda av sugarpaste och små sockerkulor.















Inga kommentarer: