fredag 26 augusti 2011

Katastrof

Nyplockade plommon från trädgården

Den senaste tiden har jag börjat få riktiga problem i mina handleder. Det kommer antagligen från mitt jobb som är väldigt slitigt, men förvärras en hel del när jag virkar, skriver på datorn eller grejar här hemma.
Nu måste jag begränsa mig i nästan allt jag gör, jag måste korta ner tidsintervallet när jag gör någonting så att jag inte hinner få så ont....och jag hatar det!
Att handleder och händer inte funkar som dom ska är ju en absolut katastrof för en pysslare som jag, så framöver får det nog bli ett litet besök hos farbror doktorn.
Jag försöker tänka positivt och kan jag bara få bort smärtan så kanske jag kan börja träna upp mina handleder så att jag slipper framtida besvär...

7 kommentarer:

Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... sa...

Usch, vad tråkigt... Hoppas doktorn kan hjälpa dig så att du kan fortsätta att pyssla, jag fullkomligt ÄLSKAR din blogg =) KRAM Karoline

Anonym sa...

Hoppas att de löser sig för dig. Själv har jag väldiga problem med mina händer. Dom spricker och blöder från september till maj ungefär.... Kram

Petra & Ingela sa...

Ute i god tid!!! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! www.levvackert.blogspot.com KRAM

Tove - Formfront sa...

Ett tips: börja använd såna där handledsvärare som var populära på 90-talet. De värmer och lindrar ofta besvär med handlederna. Hoppas du blir bättre!

m sa...

Det låter inte så kul :-(
Var rädd om dig och hoppas du får någon hjälp hos doktorn!

Sanna/Pysselglädje sa...

Usch! Lider med dig :( Hoppas också att doktorn hittar något bra sätt att hjälpa dig så att du kan fortsätta fylla din fina blogg.

Therese sa...

Ja ta kontakt med doktor bums enligt mig. Vill inte vara negativ men det kan vara reumatiskt. Jag stukade foten och det triggade igång min reumatism som jag inte ens visste att jag hade latent. Bättre att ta det säkra före det osäkra. Håll händerna varma, gymnastisera innan du virkar, stickar, syr osv och glömt inte att skämma bort dom med god handkräm och massage.
Hoppas det blir bättre för dig!!